Drogerie

Savo Antibakteriální sprej 700 ml

Značka: SAVO

Antibakteriální sprej Savo odstraňuje alergeny a až 99,9 % virů a bakterií. Je ideální ke každodenní dezinfekci domácnosti všech prostorů včetně dětského příslušenství.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Savo Antibakteriální sprej 700 ml

50148779

Úvod

Antibakteriální sprej Savo odstraňuje alergeny a až 99,9 % virů a bakterií. Je ideální ke každodenní dezinfekci domácnosti všech prostorů včetně dětského příslušenství. Může jej použít na hračky, židličky, postýlky, ale i povrchy, které přijdou do styku s potravinami (např. kuchyňská prkénka). Neobsahuje chlór.

Hlavní vlastnosti:

  • rychlá dezinfekce
  • odstraňuje 99,9 % bakterií a virů
  • vhodný i na dětské příslušenství

Použití

Nastříkejte na čištěný povrch, nechte působit a setřete vlhkým hadříkem. Horké povrchy nechte před použitím přípravku vychladnout. Pro baktericidní účinnost nechte působit 15 minut, a poté opláchněte. Předměty a plochy, které přichází do styku s potravinami opláchněte po 30 minutách. Když přípravek nepoužíváte, otočte trysku do polohy stop. Přípravek je bez chlóru, tudíž i bez chemického zápachu. Po použití na chrom nebo pokované povrchy ihned opláchněte. Nepoužívejte na dřevo, hliník, linoleum, koberce, textilie, poškozené a poškrábané povrchy.


Upozornění

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí. P260 Nevdechujte prach nebo mlhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.