Drogerie

Savo Víceúčelový sprej 700 ml

Značka: SAVO

Víceúčelový sprej Savo představuje tekutý čisticí a dezinfekční přípravek bez chloru. Perfektně odstraňuje chlupy od domácích mazlíčku, dále také pyl a prach.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Savo Víceúčelový sprej 700 ml

50148780

Úvod

Víceúčelový sprej Savo představuje tekutý čisticí a dezinfekční přípravek bez chlóru. Můžete jej bez obav použít na omyvatelné povrchy v celé domácnosti včetně kovových ploch. Perfektně odstraňuje chlupy od domácích mazlíčku, pyl a prach. Po použití zanechává příjemnou vůni, která provoní celou místnost. Jeho šetrné bezoplachové složení čistí a zároveň dezinfikuje různé povrchy v koupelně i v kuchyni. 

Hlavní vlastnosti:

  • ideální na všechny omyvatelné povrchy
  • čistí a dezinfikuje
  • neobsahuje chlór

Použití

Nastříkejte rovnoměrně na čištěný povrch, nechte působit 5 minut a setřete vlhkým hadříkem. V případě silného znečištění nechte působit 15 minut. Nepoužívejte na mramor. Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Pokud jste na povrch použili jiný přípravek, opláchněte jej, než použijete tento přípravek.


Upozornění

Způsobuje vážné podráždění očí. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Zabraňte uvolnění do životního prostředí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.