Drogerie

Savo Na vodní kámen 700 ml

Značka: SAVO

Savo Na vodní kámen dokonale odstraňuje nečistoty a usazeniny ze všech kuchyňských i koupelnových povrchů. Redukuje běžné znečištění a zanechává příjemnou vůni.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Savo Na vodní kámen 700 ml

50148781

Úvod

Savo Na vodní kámen dokonale odstraňuje nečistoty a usazeniny ze všech kuchyňských i koupelnových povrchů. Redukuje běžné znečištění a zanechává příjemnou vůni. Zanechává čisté spáry bez vodního kamene. Ničí až 99,99 % bakterií. Perfektně odstraňuje i chlupy od domácích mazlíčků, pyl a prach. Proto je vhodný také do domácnosti alergiků. Bez chlóru.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje vodní kámen i usazeniny
  • perfektně čistí a dezinfikuje
  • neobsahuje chlór

Složení

Dezinfekční látka: kyselina salicylová 0,17 g/100 g, méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky, parfém.


Použití

Ke každodenní dezinfekci nastříkejte produkt na čištěný povrch a nechte působit 5 minut, poté opláchněte a otřete vlhkým hadříkem. V případě silnějšího znečištění postup opakujte.


Upozornění

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P261 Zamezte vdechování aerosolů. P305 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: P351 Několik minut opatrně oplachujte vodou. P338 Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337 + P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.