Drogerie

Savo Kuchyně sprej na mastnou špínu 500 ml

Značka: SAVO

Savo čisticí prostředek do kuchyně ve spreji zatočí s mastnotou i usazeninami. Můžete jej použít na odolné skvrny ve dřezu, na kuchyňkou linku nebo také na digestoř i sporák.

69
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Savo Kuchyně sprej na mastnou špínu 500 ml

50148783

Úvod

Savo čisticí prostředek do kuchyně ve spreji zatočí s mastnotou i usazeninami. Můžete jej použít na odolné skvrny ve dřezu, na kuchyňkou linku nebo také na digestoř. Dále efektivně vyčistí sporák, keramické obkládačky a veškeré pracovní plochy. Sprej perfektně zacílí na nečistoty, které následná pěna rozpustí a zanechá příjemnou vůni svěžesti a čistoty.

Hlavní vlastnosti: 

  • zatočí s mastnotou i usazeninami
  • ideální na odolné skvrny v kuchyni
  • má příjemnou vůni

Použití

Přípravek nastříkejte na povrch, a poté setřete vlhkým hadříkem. V případě zaschlých nečistot nechte působit 1 minutu a setřete.


Upozornění

H315 Dráždí kůži. H318 Způsobuje vážné poškození očí. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné pryžové rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. P305+P351+P338+P310 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.