Drogerie

Savo Univerzální dezinfekce 500 ml

Značka: SAVO

Savo Univerzální dezinfekce ve formě rozprašovače představuje praktický čisticí prostředek do domácnosti. Odstraňuje všechny odolné skvrny a mastnotu.

69
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Savo Univerzální dezinfekce 500 ml

50148784

Úvod

Savo Univerzální dezinfekce ve formě rozprašovače představuje praktický čisticí prostředek do domácnosti. Odstraňuje všechny odolné skvrny a zanechává dokonale čisté a svěží povrchy. Ideální do koupelny či kuchyně. Použijte jej také na pracovní desky, odpadkové koše, obklady, sklo nebo toaletní sedátka. Snadno a rychle jej aplikujete i na těžce dostupná místa. Ničí až 99,9 % bakterií

Hlavní vlastnosti:

  • multifunkční čistič do domácnosti
  • odstraňuje veškeré nečistoty i mastnotu
  • ničí až 99,9 % bakterií

Použití

Nastříkejte na čištěný povrch, nechte působit a setřete vlhkým hadříkem. Horké povrchy nechte před použitím přípravku vychladnout. Předměty a plochy, které přichází do styku s potravinami důkladně opláchněte. Pro baktericidní účinnost nechte působit 15 minut, pro likvidaci virů nechte působit 60 minut. Předměty a plochy, které přichází do styku s potravinami důkladně opláchněte. Když přípravek nepoužíváte, otočte trysku do polohy stop. Nepoužívejte na dřevo, hliník, linoleum, koberce, textilie, poškozené a poškrábané povrchy.


Upozornění

Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. H315 Dráždí kůži. H318 Způsobuje vážné poškození očí. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné pryžové rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. P305+P351+P338+P310 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.