Drogerie

Cif krém Lemon 500 ml

Značka: CIF
5.0

Cif krém Lemon představuje abrazivní čisticí přípravek s mikročásticemi. Odstraňuje veškerou odolnou špínu a zanechává dokonale čisté a zářivé povrchy.

59
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Cif krém Lemon 500 ml

50148760

Úvod

Cif krém Lemon představuje abrazivní čisticí přípravek s mikročásticemi. Díky tomu odstraňuje veškerou odolnou špínu a zanechává dokonale čisté a zářivé povrchy. Ideální k úklidu kuchyně i koupelny. Přípravek perfektně rozpouští zaschlé nečistoty, připálený tuk, připálené zbytky jídla, nebo skvrny od vodního kamene a jiné. Zanechává příjemnou citrusovou vůni. Používejte jej pouze k čištění tvrdých povrchů, které nejsou náchylně na abrazi. 

Hlavní vlastnosti:

  • aktivní abrazivní čistič
  • odstraňuje odolné nečistoty
  • ideální k úklidu kuchyně a koupelny

Použití

Pomocí navlhčené houbičky nebo utěrky naneste na čištěný povrch, poté lehce setřete a opláchněte vodou. Produkt je ideální k čištění pevných povrchů. Nepoužívejte na textilie. Před použitím na choulostivé povrchy a materiály, na jakékoliv atypické a lakované povrchy a hliník vyzkoušejte nejprve na malé nenápadné ploše. Po použití ihned důkladné opláchněte, vyvarujte se hrubému drhnutí.


Upozornění

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P305 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: P351 Několik minut opatrně oplachujte vodou. P338 Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337 + P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.