Drogerie

Cif Nature Eco kuchyň 750 ml

Značka: CIF

Cif Nature Eco do kuchyně dokonale odstraňuje mastnotu, zbytky jídla a odolné zaschlé skvrny. Přípravek v praktickém rozprašovači snadno zacílí na znečištěný povrch.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Cif Nature Eco kuchyň 750 ml

50148762

Úvod

Cif Nature Eco do kuchyně dokonale odstraňuje mastnotu, zbytky jídla a odolné zaschlé skvrny. Přípravek v praktickém rozprašovači perfektně zacílí na znečištěný povrch. Obsahuje aktivní látky na přírodní bázi, jeho hlavní složkou je ocet. Představuje ekologičtější verzi klasického Cifu. Zanechává zářivě čisté povrchy s příjemnou vůní citrusů.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odstraňuje odolné skvrny
  • praktický čistič v rozprašovači
  • příjemná vůně citrusů

Použití

Nastříkejte na čištěný povrch a setřete vlhkým hadříkem. K odstranění odolné špíny nechte přípravek působit několik minut, poté setřete. Pro ještě zářivější výsledek vyleštěte suchým hadříkem.


Upozornění

H301 Toxický při požití. H310 Při styku s kůží může způsobit smrt. H314 Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. H318 Způsobuje vážné poškození očí.
H319 Způsobuje vážné podráždění očí. H330 Při vdechování může způsobit smrt. H400 Vysoce toxický pro vodní organismy. H410 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.