Drogerie

Cif Nature Eco koupelna 750 ml

Značka: CIF

Cif Nature Eco do koupelny dokonale odstraňuje vodní kámen a odolné zaschlé skvrny. Přípravek v praktickém rozprašovači perfektně zacílí na znečištěný povrch.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Cif Nature Eco koupelna 750 ml

50148763

Úvod

Cif Nature Eco do koupelny dokonale odstraňuje vodní kámen a odolné zaschlé skvrny. Přípravek v praktickém rozprašovači perfektně zacílí na znečištěný povrch. Obsahuje aktivní látky na přírodní bázi, jeho hlavní složkou je ocet. Představuje ekologičtější verzi klasického Cifu. Zanechává zářivě čisté povrchy s příjemnou vůní citrusů.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odstraňuje odolné skvrny
  • praktický čistič v rozprašovači
  • příjemná vůně citrusů

Použití

Nastříkejte na čištěný povrch a setřete vlhkým hadříkem. K odstranění odolné špíny nechte přípravek působit několik minut, poté setřete. Pro ještě zářivější výsledek vyleštěte suchým hadříkem. Nepoužívejte na lakované povrchy, přírodní linoleum nebo porézní materiály, jako je např. mramor. Po použití na plastovém povrchu jej okamžitě opláchněte, abyste zabránili poškození materiálu.


Upozornění

Zamezte styku s očima. Při zasažení očí důkladně oči vypláchněte vodou. Nevdechujte prach nebo mlhu. Obsahuje 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on, 5-chlor-2-methyl-4-isothiazolin-3-on: 2-methyl-2,3-dihydrogenisothiazol-3-on (3:1). Může vyvolat alergickou reakci. S výtažkem z citronu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.