Drogerie

Cif Desinfect & Shine Universal 750 ml

Značka: CIF

Univerzální sprej Cif Disinfect & Shine likviduje 99,9 % bakterií a virů. Je ideální k běžnému úklidu povrchů i nábytku, který přichází do přímého kontaktu s potravinami.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Cif Desinfect & Shine Universal 750 ml

50148766

Úvod

Univerzální sprej Cif Disinfect & Shine likviduje 99,9 % bakterií a virů. Je ideální k běžnému úklidu povrchů i nábytku, který přichází do přímého kontaktu s potravinami i dětského příslušenství. Můžete jej použít na kuchyňskou linku, dětský jídelní set, hračky, či židličky. Dezinfekční sprej obsahuje aktivní složení na přírodní bázi a 100% biologicky rozložitelný parfém. Zanechává dokonale čisté a svěží povrchy s příjemnou vůní. 

Hlavní vlastnosti:

  • likviduje 99,9 % bakterií a virů
  • odstraňuje nečistoty a odolné skvrny
  • aktivní složení na přírodní bázi

Použití

Nastříkejte na znečištěný povrch a setřete vlhkým hadříkem. K odstranění odolné špíny nechte přípravek působit několik minut, poté setřete. Pro ještě zářivější výsledek vyleštěte suchým hadříkem. U dětských předmětů a míst, kde vaříte, následně důkladně opláchněte pitnou vodou a nechte uschnout. Nepoužívejte na dřevo, hliník, linoleum, koberce, textilie, poškozené a poškrábané povrchy.


Upozornění

Standardní věty o nebezpečnosti: H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Pokyny pro bezpečné zacházení: P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.