Ostatní

SODASTREAM Gaia Black výrobník perlivé vody

Značka: SODASTREAM
5.0

SODASTREAM Gaia Black obsahuje: výrobník Gaia v černé barvě, bombičku QuickConnect s potravinářským CO2 plynem a litrovou lahev na vodu bez obsahu BPA vhodnou do myčky na nádobí.

1 590
Doprava zdarma

O produktu: SODASTREAM Gaia Black výrobník perlivé vody

50147566

Úvod

Chtěli byste se osvěžit lahodnou perlivou vodou, ale nechce se vám běžet do supermarketu pro těžký a drahý balík PET lahví? Připravte si čerstvou perlivou vodu v pohodlí domova. O všechno se snadno a pohodlně postará výrobník SODASTREAM Gaia. Tato sada obsahuje výrobník Gaia v černé barvě, bombičku QuickConnect s potravinářským CO2 plynem, který připraví až 80 litrů perlivé vody, a litrovou lahev na vodu bez obsahu BPA vhodnou i do myčky na nádobí.

Pohodlné a jednoduché používání

Příprava sodovky s výrobníkem SODASTREAM Gaia je tak jednoduchá, že ji zvládne každý člen domácnosti. Do tlakuvzdorné, ekologické plastové lahve bez obsahu BPA napustíte po zvýrazněnou rysku vodu z kohoutku. Lahev našroubujete proti směru hodinových ručiček do hlavice výrobníku a máte skoro hotovo. Počtem stisknutí tlačítka určujete množství bublinek a tím intenzitu sycení vody. Lahev je pochopitelně použitelná opakovaně a navíc vhodná i do myčky nádobí. Potravinářský plyn CO2, kterým jsou tvořené bublinky ve vodě, se nachází v bombičce, jež dokáže připravit až 80 litrů perlivé vody. Tu navíc po použití nevyhazujete - můžete si samozřejmě koupit novou (například náhradní a mít doma dvě), ale jinak stačí jednoduše navštívit jedno z mnoha prodejních míst po celé republice, kde vám bombičku vymění za naplněnou, a to za zvýhodněnou cenu.

Hlavní vlastnosti:

  • příprava perlivé vody stiskem jediného tlačítka
  • bez nutnosti připojení do elektřiny
  • počet stisknutí reguluje perlivost
  • kapacita bombičky s potravinářským CO2 až 80 litrů vody
  • 1 litrová lahev je součástí balení

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.