Drogerie

Savo Perex Květinová vůně 1,2 l

Značka: SAVO
5.0

Savo Perex s květinovou vůní dokonale odstraňuje skvrny a zanechává dokonale čisté a svěží prádlo. Používejte ho na bílé a stálobarevné prádlo. Ideální k bělení a batikování.

89
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Savo Perex Květinová vůně 1,2 l

50148754

Úvod

Savo Perex s květinovou vůní dokonale odstraňuje skvrny a zanechává dokonale čisté a svěží prádlo. Díky svému aktivnímu složení odstraňuje ty největší nečistoty již ve fázi předpírky. Zvyšuje účinnost pracího prostředku. Pomáhá hlubšímu prostoupení prášku do vláken oblečení. Dokonale provoní tkaniny jemnou vůní květin. Používejte ho na bílé a stálobarevné prádlo. 

Hlavní vlastnosti:

  • zanechává čisté a svěží prádlo
  • odstraňuje ty nejodolnější skvrny
  • zvyšuje účinnost pracího prášku

Složení

Méně než 5 % bělicí činidla na bázi chloru (chlornan sodný), aniontové povrchově aktivní látky, parfém.


Použití

Savo Perex má bezpečnostní uzávěr. Stlačte na vyznačených bočních plochách a odšroubujte. Předpírání a bělení v automatických pračkách: Nastavte program s předpírkou. Do bubnu nalijte roztok 1 l vody a 75-100 ml přípravku Savo Perex. Do praček se zásobníkem na bělicí prostředek nalijte dávku přímo do zásobníku. Vložte prádlo do pračky, nadávkujte prací prostředek a spusťte program. Do 40 l vody nalijte 400 ml přípravku Savo Perex. Prádlo namočte na 1-2 hodiny a po důkladném vymáchání doperte ručně nebo v pračce. 1 uzávěr = 40 ml.

Test stálobarevného prádla

Nejste-li si jisti stálobarevností prádla, udělejte si test. Zřeďte Savo Perex v poměru 1:4 vodou. Kápněte roztok na méně viditelné místo. Pokud se materiál do jedné minuty neodbarví, je stálobarevný a můžete Savo Perex bez obav použít. nepoužívejte na vlnu, hedvábí, polyamidová vlákna a takto označené tkaniny: viz obal.

Vhodný i na batikování

Výroba vlastních originálních oděvů „batikováním“: Použijte roztok 1 dílu Savo Perex a 4 dílů vody. Motiv na tmavší bavlněné tričko vytvořte buď vyvázáním provázkem a ponořením do roztoku, nebo aplikujte motiv vystřižený ze samolepicí tapety a roztok jemně rozprašujte (tričko podložte novinami, tapetu před sundáním otřete).


Upozornění

Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Vysoce toxický pro vodní organismy. Toxický pro vodní organismy s dlouhodobými účinky. Může být korozivní pro kovy. Pozor! Nepoužívejte společné s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte pouze v původním balení. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. Vypláchněte ústa. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. PŘI STYKU KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou [nebo osprchujte]. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Uniklý produkt seberte. Obsahuje: chlornan sodný, hydroxid sodný.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.