Doplněk stravy

Venira Krásná pleť 80 kapslí

Značka: VENIRA

Doplněk stravy Venira Krásná pleť obsahuje komplex 12 pečlivě vybraných složek vám zajistí krásnou a mladistvou pleť bez nedokonalostí.

735

Cena za 1 kus: 9,19 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Krásná pleť 80 kapslí

50148701

Úvod

Venira Krásná pleť je doplněk stravy, který obsahuje kombinaci vybraných účinných látek, které vaší pleti dodají potřebné vitamíny, minerály a živiny. Komplex 12 pečlivě vybraných složek vám zajistí krásnou a mladistvou pleť bez nedokonalostí. Pupalka dvouletá obsahuje esenciální mastné kyseliny, fenolové kyseliny a flavonoidy, podporuje zdravý stav pokožky. Pšenice setá obsahuje důležité vitamíny a minerály, třezalka tečkovaná přímo působí na stav naší pokožky a pozitivní vliv má i na naši emoční rovnováhu a celkovou vitalitu těla. Pivovarské kvasnice (kvasinky Saccharomyces cerevisiae) - jsou přírodním zdrojem bílkovin a jedná se o jeden z nejlepších přírodních zdrojů vitamínů B. Aloe vera působí jako antioxidant, čímž podporuje detoxikaci organismu a rovněž se stará o zdraví pokožky- L-methionin - podílí se na biosyntéze cysteinu a kreatinu. Vitamin C podporuje tvorbu kolagenu. Zinek podporuje zdravý stav pokožky a má zásadní vliv na její vzhled. Pepř černý pomáhá normálnímu stavu pokožky. Zároveň podporuje prokrvení v jemných krevních cévách a kapilárách, kdy se předpokládá pozitivní účinek i na pleť. Selenomethionin je forma selenu, která je navázaná na methionin. Díky navázání na tělu známou aminokyselinu je zajištěna optimální absorpce selenu, který je důležitou minerální látkou pro mnoho biochemických reakcí v těle.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy ve formě kapslí
  • obsahuje komplex 12 složek pro krásu vaší pleti
  • kromě pozitivního vlivu na pokožku také působí antioxidačně a detoxikačně (aloe vera) 

Dávkování

Užívejte 1–2 kapsle denně kdykoliv během dne. Zapít dostatečným množstvím tekutin.


Složení

1 kapsle obsahuje: Pupalka dvouletá (Oenothera biennis L.) extrakt z kořene 10:1 150 mg (RHP není stanoveno), Třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum) extrakt z lisu 10:1 80 mg (RHP není stanoveno), Pivovarské kvasnice 80 mg (RHP není stanoveno), Vitamín C 72 mg (RHP není stanoveno), Pšenice setá 40 mg (RHP není stanoveno), Aloe Vera 20 mg (RHP není stanoveno), L-Methionin 40 mg (RHP není stanoveno), L-Cystein 40 mg (RHP není stanoveno), Acerola (25% vit. C) 32 mg (10 %), Zinek (Bisglycinát zinečnatý) 7 mg (70 %), Pepř černý (Piperin) 1 mg, Selen (Selenomethionin) 0,0275 mg (50 %).


Upozornění

Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Skladujte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.