Doplněk stravy

Venira Super Greens 336 g jablko

Značka: VENIRA

Venira Super Greens je Směs vyvážených superpotravin, adaptogenů a antioxidantů, které vás povzbudí, dodají energii a sílu k překonávání každodenních překážek.

1 590

Cena za 100 g: 473,21 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Venira Super Greens 336 g jablko

50148705

Úvod

Směs vyvážených superpotravin, adaptogenů a antioxidantů Venira Super Greens vás povzbudí, dodá energii a sílu k překonávání každodenních překážek. Potěší vás příjemná jablková příchuť i fakt, že produkt je veganský, bez cukru, lepku a laktózy, takže po něm může sáhnout téměř každý!

Co vše směs obsahuje?

  • spirulina napomáhá kontrole tělesné hmostnosti, působí jako antioxidant a podporuje přirozenou obranyschopnost
  • chlorella je jednobuněčná sladkovodní řasa plná vitamínů, kterou řadíme mezi antioxidanty. Je známá svými výbornými detoxikačními vlastnostmi, podporuje pročištění a správnou funkci jater i imunitního systému
  • zelený ječmen je bohatý na nejrůznější vitamíny a minerály, a díky svému zásaditému pH pomáhá obnovovat acido-alkalickou rovnováhu v těle
  • aloe vera slouží k čištění a detoxikaci oragnismu, pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi a přispívá k správné funkci trávicího systému
  • vitánie snodárná (také známá jako Ashwagandha) působí jako adaptogen, podporuje odolnost organismu proti stresu. Dodává energii, vitalitu a pozitivně působí na duševní zdraví. Přispívá ke zdravému spánku a relaxaci, příznivě ovlivňuje koncentraci.
  • smetanka lékařská podporuje normální trávení a funkci močové soustavy
  • tolice vojtěška má pozitivní vliv na stav vlasů a nehtů
  • zelený čaj podporuje vylučování vody z těla a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, příznivě působí na činnost srdce a pružnost cév, podporuje metabolismus lipidů a příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi. Chrání buňky před oxidativním stresem - je to antioxidant.
  • růže šípková patří mezi antioxidanty a podporuje normální stav kloubů
  • maca podporuje fyzické a duševní zdraví, vytrvalost, vitalitu, plodnost a sexualitu
  • betaglukan je přírodní komplexní polysacharid, schopný podporovat obranné reakce organismu
  • Bifidobacterium a Lactobacillus jsou probiotické kultury na vyvážení střevního mikrobiomu
  • koenzym Q10 je nezbytnou součástí každé buňky lidského těla, během biochemických reakcí v buněčných mitochondriích se účastní procesu přenosu a získávání energie, která je pro život nezbytná

Dávkování

Kdykoliv během dne rozmíchejte 1 odměrku ve zhruba 2 dcl vody a nápoj vypijte.


Složení

1 odměrka obsahuje: Spirulina (ORGANIC) 3000,0 mg, Chlorella pyrenoidosa (ORGANIC) 2000,0 mg, Inulin 2000,0 mg, Zelený ječmen (ORGANIC) 1000,0 mg, Sušená jablečná šťáva 1000,0 mg, Aloe vera extrakt z lisu 50:1 500,0 mg, Vitánie snodárná (Withania somnifera) extrakt z kořene 5 % withanoloidů 200,0 mg, Smetanka lékařská (Taraxacum officinale) extrakt z kořene 10:1 200,0 mg, Zelený čaj (Camelia Sinensis) extrakt z lisu 25 % polyfenolů 200,0 mg, Tolice Vojtěška (Medicago sativa Linn) extrakt z nadzemní části 6:1 100,0 mg, Růže šípková (Rosa canina) extrakt z kořene 10:1 100,0 mg, Maca (Lepidium meyenii) extrakt z kořene 10:1 100,0 mg, Kvasniční betaglukany 100,0 mg, Koenzym Q10 30,0 mg, Bifidobacterium longum 2,5 mld., Lactobacillus acidophilus 2,5 mld.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let. Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.