Doplněk stravy

Venira Summer bronze 60 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Summer bronze vám doplní všechny potřebné vitamíny a minerály, které především v letním období tolik potřebuje pro udržení krásné a zářivé pokožky.

489

Cena za 1 kus: 8,15 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Summer bronze 60 kapslí

50148706

Úvod

Udržte si perfektní vzhled pokožky a krásné opálení po celé léto! Venira Summer bronze vám doplní všechny potřebné vitamíny a minerály, které především v letním období tolik potřebuje. Jedná se o dokonalého pomocníka za cestou ke krásné a zdravé pokožce. Se složením několika antioxidantů a dalších účinných látek je vhodný pro ženy i muže, kteří chtějí i během opalování chránit svou pleť na maximum a zabránit tak nežádoucím následkům volných radikálů.

Hlavní složky produktu:

  • kustovnice čínská obsahuje mimo jiné stopové prvky, karotenoidy, 18 druhů aminokyselin včetně 8 esenciálních, beta-sitosterol a 5 karotenoidů
  • měsíček lékařský  je zdrojem přírodních barviv luteinu a zeaxantinu, pozitivně ovlivňuje stav pokožky
  • vitamin C chrání organismus před oxidativním stresem a podporuje normální funkci imunitního systému
  • Lykopen je červené rostlinné barvivo ze skupiny karotenoidů, které a je jedním z prekurzorů vitaminu A
  • beta karoten je důležitým zdrojem vitaminu A, který je důležitý pro udržení normálního stavu pokožky, sliznic a zraku
  • astaxanthin je červené rostlinné barvivo s antioxidačními účinky
  • zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů ale i nehtů
  • vitamin E je přírodní antioxidant

Dávkování

Pro dosažení požadovaných výsledků vám doporučujeme užívat 1 kapsli denně s jídlem, a to nejlépe před opalováním s dostatečným množstvím vody. Čím blíž k jídlu totiž kapsli užijete, tím vyšší bude díky nastartovanému trávení i vstřebatelnost všech aktivních látek.


Složení

1 kapsle obsahuje: Vitamin B10 (Kyselina p-aminobenzoová) 120 mg (RHP není stanoveno), Kustovnice čínská 50 mg (RHP není stanoveno), Měsíček lékařský 50 mg (RHP není stanoveno), Vitamin C 80 mg (100 %), Lykopen 2,5 mg (RHP není stanoveno), Beta karoten 5 mg (RHP není stanoveno), Astaxanthin 1,2 mg (RHP není stanoveno), Zinek (Bisglycinát zinečnatý) 5 mg (RHP není stanoveno), Měď (Bisglycinát měďnatý) 6 mg (50 %), Vitamin E 1 mg (100 %)


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Dbejte na zdravý životní styl. Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Skladujte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.