Doplněk stravy

Venira Nakopni to! 80 kapslí

Značka: VENIRA

Doplněk stravy Venira Nakopni to! je vhodný pro všechny sportovce i těžce pracující osoby. Obsahuje kofein, taurin, arginin a další složky podporující váš elán.

485

Cena za 1 kus: 6,06 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Nakopni to! 80 kapslí

50148708

Úvod

Nakopněte se do dalšího tréninku a zlepšete svou výkonnost na maximum! S doplňkem stravy Venira Nakopni to! dosáhnete těch nejlepších výsledků v posilovně nebo při jakékoliv jiné sportovní aktivitě. Obsahuje beta alanin, taurin a arginin, což je aminokyselina, která hraje důležitou roli v mnoha biologických procesech. Je obsažena ve většině bílkovin, které se podílí na tvorbě svalové hmoty. Arginin je prekurzorem oxidu dusnatého (NO), který má vliv na rozšíření cév. Prokrvením dochází k lepšímu transportu živin a kyslíku do svalů a tím i k jejich rychlejší regeneraci. Kofein kromě příjemného povzbuzení pomáhá také zlepšit soustředění a přispívá ke zvýšení vytrvalostního výkonu. Ashwagandha působí jako adaptogen, to znamená, že podporuje odolnost vůči stresu a vyčerpání, napomáhá duševní a fyzické pohodě. Podporuje energii a vitalitu. 

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy vhodný pro sportovce i těžce pracující osoby
  • obsahuje celou řadu přírodních složek a aminokyselin
  • dodává povzbuzení a energii (kofein)

Dávkování

Pro dosažení požadovaných výsledků vám doporučujeme používat 2–3 kapsle přibližně hodinu před tréninkem dle individuální potřeby. Zapijte dostatečným množstvím vody. Z důvodu obsahu kofeinu nedoporučujeme produkt užívat ve večerních hodinách a před spaním. Kapsle se snažte zároveň užívat co nejblíže k jídlu, a to nejlépe před, během nebo těsně po něm. 


Složení

1 kapsle obsahuje: Beta alanin 400 mg (RHP není stanoveno), Arginin 50 mg (RHP není stanoveno), Taurin 50 mg (RHP není stanoveno), Kofein 75 mg (RHP není stanoveno), Ashwagandha (Vitánie snodárná) extrakt z kořene 5 % withanoloidů 40 mg (RHP není stanoveno), Stearan hořečnatý 20 mg (RHP není stanoveno).


Upozornění

Obsahuje kofein - není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Dbejte na zdravý životní styl. Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Skladujte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.