Doplněk stravy

Venira Anti-age komplex 40 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Anti-age komplex obsahuje aktivní patentovanou látku Eternal Young ®, hydrolyzovaný kolagen, kyselinou hyaluronovou a další 3 látky pro mladistvější vzhled pokožky.

845

Cena za 1 kus: 21,13 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Anti-age komplex 40 kapslí

50148704

Úvod

Přírodní doplněk stravy s ojedinělým složením Venira Anti-age komplex obsahuje aktivní patentovanou látku Eternal Young ®, hydrolyzovaný kolagen, kyselinou hyaluronovou a další 3 látky pro mladistvější vzhled pokožky. Díky pravidelnému užívání se můžete těšit na vyhlazenou a pružnou pleť, méně viditelné vrásky a pevnější pokožku. Eternal Young® je patentovaná směs výtažků z pupečníku asisjkého, Cistanche, Marhaníku granátového a pomeranče, které se zaměřují na stárnutí buněk. Hydrolyzovaný vepřový kolagen, který základ pro naše pojivové tkáně, je nezbytný pro krásnou pleť. Kyselina hyaluronová neboli hyaluronát sodný je přirozená součást mezibuněčné hmoty a najdeme ji téměř ve všech tkáních, kde plní funkci hydratační složky. Napomáhá zlepšit pevnost a pružnost pokožky, dokonale ji hydratuje. Selen je velmi důležitý stopový prvek, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pleti. Zinek se podílí na procesu dělení buněk.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy ve formě kapslí
  • obsahuje patentovanou složku Eternal Young ®
  • při pravidelném užívání se dočkáte mladistvé a svěží pleti bez nedokonalostí

Dávkování

Užívejte jednu kapsli kdykoliv během dne. Užívání v období těhotenství a kojení je možné. Kvůli individualitám každé z maminek je však nejprve důležitá předchozí konzultace s ošetřujícím lékařem.


Složení

1 kapsle obsahuje: Eternal Young® 225 mg (RHP není stanoveno), Hydrolyzovaný kolagen 80 mg (RHP není stanoveno), Hyaluronát sodný 25 mg (RHP není stanoveno), Selen (Seleničitan sodný) 0,0275 mg (50 %), Zinek (Bisglycinát zinečnatý) 5 mg (50 %).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.