Doplněk stravy

KOMPAVA Vegan Protein čokoláda-skořice 525 g

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA Vegan Protein čokoláda-skořice tvoří rostlinné bílkoviny z hrachu, rýže a konopí, které vytváří kompletní aminoprofil. Obsahuje 60 % bílkovin a je obohacený o vitaminy B12 a D3.

575

Cena za 100 g: 109,52 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA Vegan Protein čokoláda-skořice 525 g

50147211

Úvod

KOMPAVA Vegan Protein tvoří trojice rostlinných proteinů získaných z hrachu, rýže a semínek konopí, které vytváří kompletní aminoprofil. Obsahuje 60 % bílkovin a je obohacený o vitaminy B12 a D3, které často veganská strava neposkytuje v dostatečné míře. Rostlinné bílkoviny mají velmi specifickou chuť, a proto je Vegan protein doplněný vysoce kvalitním holandským kakaem, které mu dodá výbornou chuť.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje 60 % bílkovin
  • hrachový, rýžový a konopný protein
  • vitamin D podporuje dobrý stav kostí a svalů
  • vitamin B12 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, podílí se na tvorbě červených krvinek
  • s holandským kakaem
  • bez lepku, bez laktózy
  • příchuť čokoláda-skořice

Dávkování

2 odměrky Vegan proteinu (35 g) rozmíchejte ve 250 ml vody, v mandlovém nebo rýžovém nápoji. Pro děti do 14 let vhodná pouze poloviční dávka (1 odměrka).


Složení

Hrachový izolát, konopný protein a rýžový proteinový izolát, xylitol, kakaový prášek 22%, rostlinné BCAA (4:1:1), xantan, stévie, aroma (dle příchutě), vitamínový mix, chlorid sodný, enzymy, vitamin D3 (cholekalciferol). Neobsahuje konzervační látky ani syntetická barviva. Neobsahuje alergeny: přidanou sóju, lepek, laktózu, neobsahuje GMO. Bílkoviny nejsou upravovány tepelnou ani chemickou denaturací.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.