Doplněk stravy

Kompava Protein Fit 80 banán 500 g

Značka: KOMPAVA

Kompava Protein Fit 80 banán je mikrofiltrovaný syrovátkový protein s aminokyselinami L-glutaminem, taurinem a BCAA, obohacený o vitaminy a enzymy.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Kompava Protein Fit 80 banán 500 g

50147217

Úvod

Kompava Protein Fit 80 banán je vysoce kvalitní mikrofiltrovaný syrovátkový protein s aminokyselinami L-glutaminem, taurinem a BCAA, obohacený o vitaminy a enzymy. Obsahuje až 6,3 g BCAA v jedné dávce. Je určený pro sportovce, kteří usilují o nárůst svalové hmoty i na ochranu svalů a jejich regeneraci po sportovním výkonu.

Hlavní vlastnosti

  • 100% WHEY koncentrát + izolát (WPC + WPI)
  • 6,3 g BCAA 2:1:1 v jedné dávce
  • bílkoviny přispívají k ochraně a budování svalové hmoty
  • obsahuje vitaminy a enzymy
  • vitamíny B1, B2, B3 a B6 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu

Dávkování

2 odměrky (30 g) prášku rozmíchejte ve 250 ml vody nebo nízkotučného mléka. Doporučené dávkování: Sportovci do 80 kg: 1-2 dávky v den tréninku. Sportovci nad 80 kg: 2-3 dávky v den tréninku, v den volna (bez tréninku) 1 dávku. Doporučujeme maximálně 3 dávky denně. Užívejte ideálně mezi jídly, 1 hodinu po tréninku nebo 1 hodinu před spaním.


Složení

Syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát, L-glutamin, směs aminokyselin (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), taurin, guarová guma, xantan, sladidlo: aspartam, sůl, vitamíny: C (kyselina askorbová), niacin (nikotinamid), E (DL-α-tokoferylacetát), kyselina pantotenová (D-pantotenát vápenatý), B6 (pyridoxin hydrochlorid), B2 (riboflavin), B1 (thiaminhydrochlorid), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), biotin (D-biotin), B12 (kyanokobalamin); enzymy. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Neobsahuje lepek.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.