Doplněk stravy

KOMPAVA Lady Fit Protein čokoláda-višeň 500 g

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA Lady Fit Protein čokoláda-višeň je delikátní koktejl pro ženy s vysokým obsahem bílkovin a nízkým kalorickým indexem.

449

Cena za 100 g: 89,80 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA Lady Fit Protein čokoláda-višeň 500 g

50147218

Úvod

KOMPAVA Lady Fit Protein čokoláda-višeň je delikátní koktejl pro ženy s vysokým obsahem bílkovin a nízkým kalorickým indexem (114 kcal). Tvoří jej syrovátkový proteinový koncentrát (WPC), mléčný proteinový koncentrát (MPC), aminokyseliny L-lysin a BCAA 2:1:1 a je obohacený o vitaminy a komplex trávicích enzymů. Lady Fit Protein je výborným doplňkem při cvičení, pokud se snažíte zredukovat svou váhu a neztratit přitom svalovou hmotu.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje 70 % bílkovin
  • 5 g BCAA 2:1:1 v jedné dávce
  • bílkoviny přispívají k ochraně a budování svalové hmoty
  • vitamíny B1, B2, B3 a B6 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • vitamin B6 přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu
  • vitaminy C a B6 přispívají ke správnému fungování imunitního systému a ke snížení míry vyčerpání a únavy
  • biotin přispívá také k udržení zdraví vlasů a pokožky

Dávkování

2 odměrky (30 g) prášku rozmíchejte ve 250 ml vody nebo nízkotučného mléka. Doporučené dávkování: Děti od 10 let: 1-2x denně 2 odměrky (30 g) prášku. Dospělí: 3-5x denně 2 odměrky (30 g) prášku užívejte mezi jídly, nejlépe dopoledne a 1 h po tréninku, případně před spaním. Maximální doporučené množství pro rozvoj svalové hmoty: 2 g bílkovin na 1 kg tělesné hmotnosti.


Složení

Syrovátkový proteinový koncentrát, mléčný proteinový koncentrát, sušené mléko, L-lysin, zahušťovadla: guarova guma, xantan; vitaminy: C (kyselina L-askorbová), niacin (nikotinamid), E (D-α-tokoferyl-acetát), B6 (pyridoxinhydrochlorid), B1 (thiaminhydrochlorid), B2 (riboflavin), kyselina pantotenová (D-pantotenát vápenatý), biotin (D-biotin), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), B12 (kyanokobalamin), sladidlo: glykosidy steviolu; enzymový komplex (papain, amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza, bromelain). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti do 10 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.