Doplněk stravy

KOMPAVA HypoFit pomeranč 500 g

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA HypoFit pomeranč je iontový nápoj k rehydrataci organismu před a během sportovního výkonu i k běžnému pitnému režimu. Dodává energii a doplňuje minerály.

429

Cena za 100 g: 85,80 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA HypoFit pomeranč 500 g

50147225

Úvod

KOMPAVA HypoFit je iontový nápoj s příchutí pomeranče určený k rehydrataci organismu před a během sportovního výkonu ale také jako pitný režim během běžných dnů. Doplňuje tělu důležité minerální látky, které se vyplavují pocením. Obsahuje dva typy sacharidů – glukózu a maltodextrin pro rychlé i pozvolnější doplňování energie. Glukózu – hroznový cukr tělo využívá jako pohotový zdroj energie nebo se ukládá do svalů a jater ve formě glykogenu. Maltodextrin je dlouhodobějším zdrojem a doplňuje energii během výkonu a těsně po něm. Složení je doplněné o vitaminy C a E vychytávají volné radikály vznikající při zatížení organismu a extrakt ze zeleného čaje nakopne mysl.

Hlavní vlastnosti

  • iontový nápoj k doplnění pitného režimu
  • dodání okamžité energie
  • vitamíny C a E a selen chrání buňky před působením volných radikálů a oxidačním stresem
  • zelený čaj povzbuzuje tělo a mysl a odstraňuje pocity únavy
  • doplňuje minerální látky

Dávkování

1 odměrku (6 g) prášku rozmíchejte ve 250 ml vody. Doporučené dávkování: Před sportovním výkonem 0,6-1 l nápoje, během sportovního výkonu 0,3-0,5 l nápoje, maximální denní dávka 1,5 l nápoje.


Složení

Glukóza, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, extrakt ze zeleného čaje, mléčnan vápenatý, citran sodný, mléčnan hořečnatý, sůl, citran draselný, sladidlo: aspartam; vitaminy: C (kyselina L-askorbová), E (D-α-tokoferyl-acetát); kvasničný selen.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 7 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.