Doplněk stravy

KOMPAVA DLPA Extra 400 mg 60 kapslí

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA DLPA Extra je doplněk stravy s fenylaninem + vitaminy B6 a C, které přispívají ke správné funkci nervového systému a normální psychické činnosti.

249

Cena za 1 kus(tbl): 4,15 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA DLPA Extra 400 mg 60 kapslí

50032796

Úvod

Prožíváte psychicky náročné období nebo těžkou životní situaci?* KOMPAVA DLPA Extra je doplněk stravy s fenylaninem + vitaminy B6 a C, které přispívají ke správné funkci nervového systému a normální psychické činnosti. Aminokyselina fenylalanin se v těle přeměňuje na tyrosin, který slouží k tvorbě neurotransmiterů, například dopaminu, adrenalinu a noradrenalinu.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje DL- phenylAlanin + vitaminy B6 a C
  • vitaminy B6 a C přispívají ke správné funkci nervového systému a normální psychické činnosti*
  • přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání*, podporují normální funkci imunitního systému

Dávkování

Užívejte 1-5 kapslí denně nalačno. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Nedoporučujeme užívat s jídlem bohatým na bílkoviny.


Složení

DL-fenylalanin, vitamíny: C (kyselina L-askorbová), B6 (pyridoxinhydrochlorid), rostlinná kapsle (hypromelóza, uhličitan vápenatý).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 14 let, těhotné a kojící ženy, osoby trpící fenylketonurií, cukrovkou a rakovinou kůže. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.