Doplněk stravy

KOMPAVA K2 AntiAge Day & Night 180 kapslí

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA K2 AntiAge Day & Night je doplněk stravy vytvořený z aktivních látek, které podporují udržení energie, vitality a psychické výkonnosti přes den v kombinaci s antioxidanty.

1 250

Cena za 100 kusů: 694,44 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA K2 AntiAge Day & Night 180 kapslí

50146279

Úvod

KOMPAVA K2 AntiAge Day & Night je doplněk stravy vytvořený z aktivních látek, které podporují udržení energie, vitality a psychické výkonnosti* přes den v kombinaci s antioxidanty. Skládá ze dvou fází: denní fáze K2 AntiAge Day obsahuje cordyceps, koenzym Q10 a kořen ženšenu, noční fáze AntiAge Night tvoří rostlinné výtažky z brokolice a semínek vinné révy, která chrání buňky před oxidativním stresem.

Aktivní látky v přípravku K2 AntiAge Day & Night

  • ženšen pravý* (Panax ginseng) se v tradiční asijské medicíně používá jako posilující prostředek pro tělo i k ochraně před duševním stresem, podporuje paměť, koncentraci a duševní výkon, ženšen také podporuje imunitní systém a působí jako antioxidant – pomáhá chránit před účinky volných radikálů
  • ženšen pomáhá snížit únavu a podporuje sexuální zdraví
  • extrakt z cordycepsu (housenice čínské) – tato houba je stovky let součástí tradiční čínské medicíny
  • koenzym Q10 je katalyzátorem biochemických reakcí spojených s tvorbou energie v buňkách našeho těla, s věkem jeho přirozená produkce klesá
  • semínka vinné révy působí jako antioxidant – chrání buňky před účinky oxidativního stresu, přispívají k normální činnosti cévní soustavy
  • extrakt z brokolice obsahuje aktivní složku sulforafan (sloučenina síry)

Dávkování

Denní fáze: 4 kapsle ráno nalačno zapít dostatečným množstvím vody. Noční fáze: 2 kapsle večer před spaním zapít dostatečným množstvím vody.


Složení

Day: Extrakt z houby housenky čínské (Cordyceps sinensis), extrakt z kořene ženšenu pravého (Panax ginseng), koenzym Q10, stearan hořečnatý, rostlinná kapsle (hypromelóza, uhličitan vápenatý). Night: Extrakt z brokolice (Brassica oleracea italica), extrakt z hroznových semínek (Vitis vinifera L.), stearan hořečnatý, kapsle (hydroxypropylmetylcelulóza). Výrobek neobsahuje konzervační látky. 


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro osoby mladší 18 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.