Doplněk stravy

KOMPAVA Premium Colostrum 350 mg 60 kapslí

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA Premium Colostrum 350 mg obsahuje kravské kolostrum zpracované šetrným procesem za nízkých teplot, při kterém nedochází k rozpadu imunoglobulinů.

405

Cena za 1 kus(tbl): 6,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA Premium Colostrum 350 mg 60 kapslí

50059924

Úvod

KOMPAVA Premium Colostrum obsahuje 350 mg kravského kolostra v jedné kapsli. Vysoce hodnotné kolostrum se vyrábí šetrným procesem za nízkých teplot, při kterém nedochází k rozpadu imunoglobulinů, a současně zachovává mikrobiologickou kvalitu. Kolostrum neboli mlezivo předchází tvorbě mléka u savčích matek a tvoří se pouze krátký čas po narození mláděte. Je perfektním koktejlem růstových a imunitních látek pro adaptaci novorozence na nové prostředí. Bovinní kolostrum obsahuje přibližně 20x větší množství imunitních a růstových faktorů než lidské kolostrum.

Hlavní vlastnosti

  • 350 mg kolostra v jedné dávce
  • v rostlinných kapslích
  • vhodné pro děti od 3 let
  • 100% přírodní

Dávkování

Děti od 3 let: 1 kapsle denně. Dospělí: 2-4 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. U malých dětí je možné obsah kapsle rozmíchat ve vodě. Užívejte na lačno, 30 minut před jídlem. Neužívejte s trávicími enzymy.


Složení

Kolostrum, rostlinná kapsle (hypromelóza, uhličitan vápenatý). V jedné kapsli: bovinní kolostrum 350 mg 7,5 %.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.