Doplněk stravy

KOMPAVA Tryptophan B+ 500 mg 60 kapslí

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA Tryptophan B+ obsahuje L-tryptofan + vitaminy B3 a B6, důležité pro tvorbu serotoninu a melatoninu, látek, které ovlivňují naše celkové rozpoložení.

385

Cena za 1 kus: 6,42 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA Tryptophan B+ 500 mg 60 kapslí

50132605

Úvod

Tryptofan je esenciální aminokyselina, která je součástí řady biologických procesů v našem těle, a je také prekurzorem (látkou předcházející stavbě) vitaminu B3 (niacin) a neurotransmiteru serotoninu, který ovlivňuje naše celkové rozpoložení a často bývá označován jako hormon štěstí. KOMPAVA Tryptophan B+ obsahuje L-tryptofan + vitamin B6, jehož dostatek je důležitý k tvorbě serotoninu, a také vitamin B3, který se účastní přeměny serotoninu na melatonin – takzvaný spánkový hormon.

Aktivní látky v přípravku Tryptophan B+

  • L-tryptofan je esenciální aminokyselina – naše tělo si jej nedokáže vytvořit samo
  • vitamin B6 – přispívá k normální psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání, je důležitý k přeměně tryptofanu na serotonin
  • vitamin B3 – přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a je součástí procesu přeměny serotoninu na melatonin

Dávkování

Užívejte 2x denně 1-2 kapsle (ráno a večer), na lačný nebo poloprázdný žaludek. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

L-tryptofan, stearan hořečnatý, vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), vitamin B3 (nikotinamid), rostlinná kapsle (hypromelóza, uhličitan vápenatý). V jedné kapsli: L-tryptofan 490,6 mg, vitamin B6 6,3 mg 357 % RHP, vitamin B3 3,1 mg 15,6 % RHP. RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti těhotné a kojící ženy. Osobám s poruchou činnosti ledvin, jater a střev doporučujeme konzultovat užívání přípravku s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.