Doplněk stravy

KOMPAVA Venadom 25x11 g

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA Venadom je doplněk stravy s kolagenem, flavonoidy diosminem, hesperidinem + vitamin C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév.

735

Cena za 100 g: 267,27 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA Venadom 25x11 g

50146283

Úvod

KOMPAVA Venadom je doplněk stravy s kolagenem, flavonoidy diosminem, hesperidinem + vitamin C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév. Osvěžující nápoj s příchutí pomeranče obsahuje hydrolyzovaný kolagen typu I a je doplněný rostlinným extraktem ze zeleného čaje, který působí jako antioxidant a podporuje pružnost cév.

Aktivní látky v přípravku Venadom

  • mikronizovaný diosmin a hesperidin
  • vysoký podíl kolagenu typu I v denní dávce
  • bambusový extrakt je bohatým zdrojem křemíku
  • aminokyselina L-arginin předchází tvorbě oxidu dusnatého NO, který způsobuje rozšíření cév
  • bromelain je proteolytický enzym
  • vitamin C působí jako antioxidant a přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév
  • zelený čaj působí jako antioxidant a podporuje pružnost cév

Dávkování

Rozmíchejte 11 g prášku (1 sáček) ve 250 ml vody a hned vypijte. Produkt sedimentuje, před konzumací důkladně promíchejte! Užívejte 1-2x denně mezi jídly.  


Složení

Hydrolyzovaný kolagen Peptan®, L-arginin AKG, vitamin C (kyselina L-askorbová), mikronizovaný diosmin a hesperidin (90:10), bromelain, aroma: pomeranč, extrakt z nadzemní části bambusu (Bambusa vulgaris), extrakt z listů zeleného čaje (Camelia sinensis), betakaroten, sladidlo: sukralóza. Bez lepku, bez laktózy. Aktivní látky: Vitamin C 1 000 mg 1 250 %*, křemík 0,21 g**. * RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal). ** RHP není stanovena. 


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro osoby mladší 18 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.