Doplněk stravy

KOMPAVA Yucca Shidigera 450 mg 120 kapslí

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA Yucca Shidigera obsahuje rostlinné aktivní látky, které se lidském těle mění na sapogenin, který snižuje povrchové napětí v buňkách a napomáhá tak detoxikaci organismu.

369

Cena za 100 kusů: 307,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA Yucca Shidigera 450 mg 120 kapslí

50077937

Úvod

Yucca Schidigera obsahuje ve vodě rozpustné stearanové a terpenové saponiny, které se lidském těle mění na sapogenin. Ten působí jako mýdlo, to znamená, že snižuje povrchového napětí v buňkách a výsledkem je postupné, pomalé vylučování emulgovaných částic (zkapalněných usazenin) z organismu. Tím napomáhá k detoxikaci organismu. KOMPAVA Yucca Shidigera obsahuje 450 mg této látky v jedné kapsli.


Dávkování

První týden užívejte 2x denně 1 kapsli. Druhý týden: 2x denně 2 kapsle. Další týdny: 2x denně 3 kapsle. Užívejte na lačno a zapijte dostatečným množstvím vody. Během kúry je nutno dodržovat zvýšený pitný režim, minimálně 1,5 l tekutin denně.


Složení

Yucca shidigera, rostlinná kapsle (hypromelóza, uhličitan vápenatý). V jedné kapsli: Yucca shidigera 450 mg. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek nesmí užívat osoby s operovaným kloubem či transplantovaným orgánem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.