Doplněk stravy

KOMPAVA Zn + Se + Cordyceps sinensis 450 mg 60 kapslí

Značka: KOMPAVA

Doplněk stravy KOMPAVA Zn + Se + Cordyceps sinensis obsahuje selen a zinek pro správné fungování imunitního systému či při problémech s potencí.

269

Cena za 1 kus: 4,48 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA Zn + Se + Cordyceps sinensis 450 mg 60 kapslí

50146286

Úvod

Doplněk stravy KOMPAVA Zn + Se + Cordyceps sinensis je kombinace extraktu z houby housenice čínské a stopových prvků selenu a zinku, které podporují správné fungování imunitního systému, a také chrání organismus před působením oxidačního stresu. Dostatečný příjem selenu a zinku je třeba též zvážit u osob se zhoršenou kvalitou vlasů a nehtů či při problémech s potencí. Přípravek obsahuje organickou formu zinku ve formě laktátu pro lepší vstřebatelnost do organismu.

Hlavní vlastnosti

  • selen a zinek podporují fungování imunitního systému
  • selen a zinek působí jako antioxidanty a přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů
  • zinek přispívá k udržení dobrého stavu pokožky
  • zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a k normální plodnosti a reprodukci
  • selen přispívá ke správné spermatogenezi

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli s jídlem nebo přibližně 1 hodinu po jídle. Pro lepší vstřebatelnost se produkt nedoporučuje užívat bezprostředně s mlékem, luštěninami či celozrnnými výrobky, které mohou jeho využitelnost v organismu snížit. Naopak absorpce zinku se zvyšuje při konzumaci živočišných proteinů. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Vhodné pro vegany.


Složení

Extrakt z houby housenice čínské (Cordyceps sinensis), mléčnan zinečnatý, kvasničný selen, rostlinná kapsle (hypromelosa, uhličitan vápenatý). V jedné kapsli: Cordyceps sinensis extrakt 288 mg, mléčnan zinečnatý 87 mg, z toho zinek 20 mg 200 % RHP; kvasničný selen 75 mg, z toho selen 150 mcg 272 % RHP. RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 14 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.