Kosmetika

JONZAC Hydratační sprchový gel BIO 500 ml

Značka: JONZAC
Produktová řada: Rehydrate

Hydratační sprchový gel v BIO kvalitě od značky JONZAC je určený pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku. Přispívá k udržení přirozeného pH. Veganské složení.

415
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JONZAC Hydratační sprchový gel BIO 500 ml

50148017

Úvod

Hydratační sprchový gel od firmy JONZAC využijete k péči o suchou, velmi suchou a citlivou pokožku se sklonem k pnutí. Je velmi šetrný, zklidňuje a vyživuje. Čistí, hydratuje a napomáhá obnovit hydrolipidový film –⁠ ochrannou vrstvu na pokožce, která je zásadní pro její vláčnost. Zároveň nenarušuje přirozené pH. Produkt v BIO kvalitě potvrzují dva certifikáty. Obsahuje 99 % přírodních složek. 

Hlavní vlastnosti:

  • pro suchou i citlivou pokožku
  • vhodný pro vegany
  • nejvyšší úroveň BIO certifikace: ECOCERT a COSMOS ORGANIC

Složení

Termální voda Jonzac – zklidňuje a regeneruje, rostlinný glycerin – zvláčňuje pokožku, estery mastných kyselin – přispívají k hydrataci.


Použití

Používejte denně, aby byla pokožka hebká a pružná. Přípravek napěňte na mokré pokožce a opláchněte. V případě vniknutí do očí pečlivě vypláchněte.


O značce

Ekologická a organická kosmetika Eau Thermale Jonzac získala certifikát od společnosti ECOCERT Greenlife. Termální pramenitá voda Jonzac s jedinečnými vlastnostmi v kombinaci s dalšími organickými recepturami intenzivně hydratuje a regeneruje pleť a vyznačuje se výbornou snášenlivostí. Kosmetika je nekomedogenní a obsahuje pouze přírodní parfemaci. Značka je členem «1 % pro planetu» a věnuje 1 % svého prodeje na ekologické iniciativy. Firma používá recyklované PET plasty a bio-plasty získané z cukrové třtiny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.