Doplněk stravy

Venira Stop celulitidě 60 kapslí

Značka: VENIRA

Doplněk stravy s obsahem 9 aktivních látek, které společně podporují lymfatický systém, zdraví a krásu pokožky i vylučování přebytečné vody z těla.

565

Cena za 1 kus: 9,42 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Stop celulitidě 60 kapslí

50148703

Úvod

Venira Stop celulitidě je přírordní doplněk stravy speciálně vyvinutý k potřebám každé ženy, která chce mít krásnou pokožku. 9 aktivních látek společně podporuje lymfatický systém, zdraví a krásu pokožky i vylučování přebytečné vody z těla. Cesmína paraguayská napomáhá vylučovat přebytečnou vodu z organismu, přispívá k osvěžení těla a ke kontrole tělesné hmotnosti a metabolismu tuků. Réva vinná napomáhá ke kontrole tělesné hmotnosti a má pozitivní vliv na pokožku s celulitidou. Jinan dvoulaločný (Ginkgo Biloba) pozitivně ovlivňuje mikrocirkulaci krevního systému. Hyaluronát sodný (neboli kyselina hyaluronová) je přirozená součást mezibuněčné hmoty a najdeme ji téměř ve všech lidských tkáních, kde plní funkci hydratační složky. Dokáže na sebe totiž vázat 1000x více vody než je její samotná váha, čímž napomáhá zlepšit pevnost a pružnost pokožky. Vitamín C podporuje přirozenou tvorbu kolagenu, zinek normální stav pokožky. Beta karoten 10% je velice důležitý karotenoid, který podporuje udržení zdravé pokožky. V doplňku stravy naleznete i další prospěšné látky jako je Acetyl-L-Carnitine nebo kyselina linolová.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy pro ženy
  • 9 přírodních složek pro krásnou pokožku
  • réva vinná pozitivně ovlivňuje pokožku s celulitidou

Dávkování

Užívejte dvě kapsle denně. Jednu kapsli ráno před jídlem a jednu kapsli večer před jídlem. I přes přírodní složení tohoto doplňku stravy bychom jej nedoporučovali užívat během těhotenství a kojení nebo jedincům s problémy se srážlivostí krve.


Složení

1 kapsle obsahuje: Cesmína paraguayská (Ilex paraguariensis) extrakt 10:1 300 mg, Acetyl-L-Carnitine 100 mg, Kyslina listová 160 mg, Réva vinná (Vitis vinifera) extrakt ze semene 10:1 200 mg, Jinan dvoulaločný (Ginkgo Biloba) extrakt 20:1 60 mg, Hyaluronát sodný 100 mg, Beta karoten 1 mg, Vitamín C 160 mg, Zinek (Bisglycinát zinečnatý) 10 mg.


Upozornění

Může snižovat srážlivost krve. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.