Doplněk stravy

Yao Medica Dračí dech 033 50 ml

Značka: YAO MEDICA

Bylinná tinktura Yao Medica Dračí dech 033 je inspirovaná receptem Chuan Xin Lian Kang Yan, který vychází z tradiční čínské medicíny.

289

Cena za 100 ml: 578,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yao Medica Dračí dech 033 50 ml

50144664

Úvod

Bylinná tinktura Yao Medica Dračí dech 033 je inspirovaná receptem Chuan Xin Lian Kang Yan, který vychází z tradiční čínské medicíny. Tento propracovaný systém zohledňuje lidské tělo jako celek a zároveň jako součást okolního prostředí. Vrátit rovnováhu a harmonii celému tělu, to je cesta, jak se vypořádat s mnoha obtížemi, které nám přináší současný životní styl.

Tinktury Yao Medica

Základem alkoholových tinktur YaoMedica jsou čínské bylinky a houby. Aby bylo dosaženo maximální účinnosti jsou používány jen ty nejkvalitnější suroviny. Bylinky či houby jsou nejprve na speciálním stroji rozmělněné na jemný prášek a dále macerovány v 50% lihu, a to až jeden měsíc. Macerát se každý den dynamizuje a hotové tinktury už nejsou nijak ředěny. Mechanismus uvolňování aktivních látek při maceraci v alkoholu je mnohem intenzivnější v porovnání s bylinnými odvary či horkovodními extrakty. Při užívání tinktur dochází k uvolňování aktivních látek již v ústech.


Dávkování

Před použitím tinkturu protřepejte, mírné zakalení je normální. Denní dávka je 1 kapka na 1 kg tělesné hmotnosti. Denní dávku rozdělit na dvě části (ráno a večer). Po konzultaci s odborníkem lze užívat až trojnásobnou dávku. Užívejte na lačno – nejméně 30 minut před jídlem nebo 1 hodinu po jídle. Tinkturu můžete zalít trochou horké vody, čímž dojde k odpaření se alkoholu. Tento postup je vhodný například pro řidiče.

Složení

Voda, alkohol, právenka latnatá, nať 11,8 g, smetanka mongolská, nať 8,9 g, černohlávek obecný, nať s květenstvím 8,9 g, oldenlandie roztažitá, nať 8,9 g. Neobsahuje žádná aditiva.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Případný zákal nebo sraženina nejsou na závadu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.