Veterinární přípravky

Bella My Friend vlhčené ubrousky pro psy a kočky 30 ks

Značka: BELLA
4.7

Jemné čisticí ubrousky s příjemnou vůní Bella My Friend jsou určené na péči o tlapky, čenich a podocasní prostor psů a koček.

CashBack na vybrané produkty Bella, Bella Happy
NAVÍC Bella Baby Happy Classic čisticí ubrousky 64 ks Při nákupu označených produktů značek Bella, Happy a Panda v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Bella Baby Happy Classic čisticí ubrousky 64 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
35
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bella My Friend vlhčené ubrousky pro psy a kočky 30 ks

50149551

Úvod

Univerzální vlhčené ubrousky Bella My Friend jsou skvělým pomocníkem každého majitele domáho mazlíčka. Jemné čisticí ubrousky s příjemnou vůní jsou určené na péči o tlapky, čenich a podocasní prostor. Díky obsahu levandule mají ubrousky zklidňující a antibakteriální účinek. Navíc jsou biologicky odbouratelné.

Hlavní vlastnosti:

  • rozměry ubrousků 16 cm x 20 cm
  • biologicky odbouratelné
  • příjemná vůně
  • levandule zklidňuje a chrání pokožku
  • určeno na tlapky, čenich a podocasní prostor

Složení

Netkaná textilie přírodního původu, voda, propylenglykol, extrakt z květu levandule, extrakt z listů a stonku květu cistus incanus, diacetát glutamátu tetrasodného, ​​hydrogenovaný ricinový olej peg-40, fenoxyethanol, ethylhexylglycerin, parfém, kyselina citrónová, amyl cinnamal, linalool, citronen.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.