Doplněk stravy

Yao Medica Kulatý Buddha 014 50 ml

Značka: YAO MEDICA

Bylinná tinktura Yao Medica Kulatý Buddha 014 je inspirovaná receptem Ti Zhong Jian Qing Tang, který vychází z tradiční čínské medicíny.

289

Cena za 100 ml: 578,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yao Medica Kulatý Buddha 014 50 ml

50144663

Úvod

Bylinná tinktura Yao Medica Kulatý Buddha 014 je inspirovaná receptem Ti Zhong Jian Qing Tang, který vychází z tradiční čínské medicíny. Tento propracovaný systém zohledňuje lidské tělo jako celek a zároveň jako součást okolního prostředí. Vrátit rovnováhu a harmonii celému tělu, to je cesta, jak se vypořádat s mnoha obtížemi, které nám přináší současný životní styl.

Tinktury Yao Medica

Základem alkoholových tinktur YaoMedica jsou čínské bylinky a houby. Aby bylo dosaženo maximální účinnosti jsou používány jen ty nejkvalitnější suroviny. Bylinky či houby jsou nejprve na speciálním stroji rozmělněné na jemný prášek a dále macerovány v 50% lihu, a to až jeden měsíc. Macerát se každý den dynamizuje a hotové tinktury už nejsou nijak ředěny. Mechanismus uvolňování aktivních látek při maceraci v alkoholu je mnohem intenzivnější v porovnání s bylinnými odvary či horkovodními extrakty. Při užívání tinktur dochází k uvolňování aktivních látek již v ústech.


Dávkování

Před použitím tinkturu protřepejte, mírné zakalení je normální. Denní dávka je 1 kapka na 1 kg tělesné hmotnosti. Denní dávku rozdělit na dvě části (ráno a večer). Po konzultaci s odborníkem lze užívat až trojnásobnou dávku. Užívejte na lačno – nejméně 30 minut před jídlem nebo 1 hodinu po jídle. Tinkturu můžete zalít trochou horké vody, čímž dojde k odpaření se alkoholu. Tento postup je vhodný například pro řidiče.

Složení

Voda, alkohol, lotos ořechonosý, list 5,8 g, hloh peřenoklaný, plod 2,0 g, žabník orientální, oddenek 5,8 g, pornatka kokosová, sklerocium 5,8 g, atraktylis velkoúborový, oddenek 3,8 g, bigarádie, plod 5,8 g, gynostema pětilistá, list 5,8 g. Neobsahuje žádná aditiva.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Případný zákal nebo sraženina nejsou na závadu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.