Kosmetika

Annemarie Börlind Aquanature Hydratační sérum na suchou pleť 50 ml

Hydratační sérum na suchou pleť Annemarie Börlind Aquanature zvlhčuje suchou až smíšenou pokožku. Zjemňuje póry, sjednocuje barvu pleti a slouží i jako podklad pod make-up.

579
Ušetříte 20%

Původní cena:  725 Kč  ·  sleva 146 Kč

Nejnižší cena před slevou: 725 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Aquanature Hydratační sérum na suchou pleť 50 ml

50148879

Úvod

Máte smíšenou či suchou pleť? Dělá vám vaše T-zóna vrásky? Hydratační sérum na suchou pleť od Annemarie Börlind z řady Aquanature je tu pro vás. Přípravek revitalizuje a zvlhčuje pokožku. Zároveň tonizuje a zjemňuje rozšířené póry, takže s ním docílíte sjednoceného vzhledu. Výsledkem je zářivá a svěží pleť. Při pravidelném používání posiluje a chrání před nepříznivými vlivy zvenčí. Vhodné pro vegany. 

Šetrná k pokožce i k přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje
  • posiluje ochrannou bariéru pleti
  • sjednocuje vzhled pokožky

Seznamte se s řadou Aquanature

Pro suchou pleť je tu řada Aquanature z dílny Annemarie Börlind. Produkty z této řady čistí a intenzivně hydratují. Zároveň pokožku posilují, tak aby odolala vnějším vlivům. Ve výsledku je svěží a zářivá. Svěřte se do péče přírodní a veganské kosmetiky. Je oblíbená nejen u žen, ale i u mužů.


Složení

Extrakt z mořských řas – hydratuje, extrakt z aloe vera – zvlhčuje a zklidňuje, extrakt z vrbovky – zmatňuje, zjemňuje póry, sjednocuje vzhled pleti, sůl z mrtvého moře – zpevňuje, zklidňuje, menthyl laktát – chladivý účinek podobný mentolu, extrakt z rosolovky řasotvaré (chemická struktura podobná struktuře kyseliny hyaluronové) – hydratuje, vyhlazuje a zklidňuje.


Použití

Naneste na pokožku vklepáváním konečky prstů ráno a večer po očištění. Nejlepších výsledků dosáhnete používáním čisticí pěny, séra a denního i nočního krému ze stejné řady.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.