Kosmetika

Annemarie Börlind LL Regeneration Oční krém na vrásky 30 ml

Produktová řada: LL Regeneration

Oční krém na vrásky LL Regeneration Annemarie Börlind pečuje o pleť a vyhlazuje vrásky. Pokožka je díky němu hladká a zářivá. Redukuje známky únavy a zklidňuje.

669
Ušetříte 20%

Původní cena:  835 Kč  ·  sleva 166 Kč

Nejnižší cena před slevou: 835 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind LL Regeneration Oční krém na vrásky 30 ml

50148886

Úvod

Rádi byste vyhladili pokožku a jemné linky v oblasti očního okolí? Oční krém na vrásky od značky přírodní kosmetiky Annemarie Börlind z kolekce LL Regeneration je tu pro vás. Byl vyrobený speciálně pro suchou pleť. Takže nejen, že redukuje vrásky, ale také hydratuje a vyživuje. Okolí očí je po aplikaci hladší. Zároveň tuto oblast zklidní, projasní a zmírní známky únavy.

Jemná k pokožce i k přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • lze použít jako podklad pod make-up
  • vyhlazuje a regeneruje pokožku
  • vhodný pro vegany

Seznamte se s řadou LL Regeneration

Značka Annemarie Börlind pro vysušenou a dehydratovanou pleť připravila kolekci LL Regeneration. Produkty v této řadě vyživují pokožku a normalizují tvorbu mazu. Zároveň také regenerují, posilují a vyhlazují pleť.


Složení

Patentovaný bioaktivní komplex LL Biokomplex – redukuje vrásky a zpevňuje pokožku, výtažek z nehtíku lékařského – podporuje regeneraci, zklidňuje, včelí vosk – chrání, vyživuje a zvlhčuje, výtažek z mrkve ­– obsahuje vitamín A, příznivý vliv na pokožku, výtažek z přesličky polní – posiluje a zpevňuje pleť, výtažek ze světlíku lékařského – stahuje póry, tonizuje a vyhlazuje, sójový olej – zjemňuje, tekutý vosk ze semen jojoby – hydratuje, vyhlazuje.


Použití

Jemně aplikujte konečky prstů na očištěnou a osušenou pokožku očního okolí. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte. Používejte denně, ráno a večer. Pro nejlepší výsledky do rutiny zapojte také čisticí mléko, gelovou esenci a denní a noční krém z řady LL Regeneration.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.