Kosmetika

Annemarie Börlind 2-fázový Aloe vera hydratační shake 50 ml

Produktová řada: Speciální péče

Hydratační 2-fázový Aloe vera hydratační shake od Annemarie Börlind pro intenzivně zvlhčuje namáhanou a vysušenou pleť. Vyživuje, zklidňuje a posiluje. Vyhlazuje vrásky.

405
Ušetříte 20%

Původní cena:  505 Kč  ·  sleva 100 Kč

Nejnižší cena před slevou: 505 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind 2-fázový Aloe vera hydratační shake 50 ml

50148900

Úvod

Hydratační 2-fázový shake s výtažky z aloe vera od Annemarie Börlind dodává živiny a vlhkost suché, namáhané pleti. Přípravek obsahuje aminokyseliny, vitamín E a minerály, díky kterým pleť revitalizuje. Aloe vera chrání proti ztrátě vlhkosti a zklidňuje. Najdete v něm také botanickou kyselinu hyaluronovou, která vyplňuje jemné linie a zabraňuje předčasnému stárnutí. Výsledkem je svěží a vyhlazená pleť. Přípravek je vhodný vegany.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje
  • chrání před škodlivými vlivy zvenčí
  • zklidňuje pocit napětí a podráždění
  • vyhlazuje vrásky
  • regeneruje

Složení

Výtažek z aloe vera – uklidňuje a zabraňuje ztrátě vlhkosti, botanická kyselina hyaluronová – vyhlazuje vrásky a chrání před předčasným stárnutím, minerální voda – poskytuje intenzivní vlhkost.


Použití

Ráno a večer aplikujte na očištěnou pokožku před nanesením krému. V případě potřeby následně použijte denní, nebo noční krém. Před každým použitím dobře protřepejte, aby se obě fáze dobře promíchaly.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.