Kosmetika

Annemarie Börlind Energizer z pomerančových květů 50 ml

Produktová řada: Speciální péče

Energizer z pomerančových květů od Annemarie Börlind s vitaminem C oživí unavenou pleť. Hydratuje, stimuluje tvorbu kolagenu. Působí proti předčasnému stárnutí.

405
Ušetříte 20%

Původní cena:  505 Kč  ·  sleva 100 Kč

Nejnižší cena před slevou: 505 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Energizer z pomerančových květů 50 ml

50148902

Úvod

Je vaše pleť mdlá a unavená? Dopřejte jí péči se životabudičem Energizer z pomerančových květů od Annemarie Börlind. Přípravek obsahuje výtažek z pomerančových květů a vitamin C. Sjednocuje, posiluje a rozjasňuje. Zároveň stimuluje tvorbu kolagenu, takže je pokožka pevnější a pružnější. Pleť díky němu není tak náchylná na poškození vlivem slunečního záření. A zároveň působí proti předčasnému stárnutí. Vhodný pro vegany.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • dodává pleti mladistvý vzhled
  • hydratuje a rozjasňuje
  • obsahuje vitamin C a vitamin A

Složení

Výtažek z pomerančových květů – obsahuje vitamin C, který stimuluje tvorbu kolagenu, dodává pleti svěží vzhled, karotenový olej – obsahuje vitamin A, příznivý vliv na pokožku, sójový olej – zjemňuje, olej z makadamových ořechu – hydratuje a zvláčňuje, tekutý vosk ze semen jojoby – hydratuje, vyhlazuje.


Použití

Ráno a večer aplikujte na očištěnou pokožku před nanesením krému. V případě potřeby následně použijte denní, nebo noční krém. Před každým použitím dobře protřepejte, aby se obě fáze promíchaly. Můžete zkombinovat s produkty z řady LL Regeneration od stejné značky, která je zaměřená na dehydratovanou pokožku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.