Kosmetika

Annemarie Börlind Intenzivně pečující kapsle 50 ks

Intenzivně pečující kapsle značky Annemarie Börlind zlepšují schopnost pokožky vázat vlhkost. Regenerují a zpevňují. Pro zralou, suchou a citlivou pleť.

609
Ušetříte 20%

Původní cena:  765 Kč  ·  sleva 156 Kč

Nejnižší cena před slevou: 765 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Intenzivně pečující kapsle 50 ks

50148905

Úvod

Intenzivně pečující kapsle značky Annemarie Börlind hydratují a vylepšují pružnost pokožky. Obsahují přírodní složky jako brutnákový olej či ceramidy, které regenerují a vypínají. V přípravku najdete také vitamin C. Ten zase podporuje tvorbu kolagenu. A vitaminy E a A pro ochranu a výživu. Pokožka je ve výsledku odolnější a lépe zadržuje vlhkost. Vhodné pro vegany.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • posilují přirozenou bariéru pokožky
  • antioxidační účinek
  • hydratují a regenerují

Složení

Olej z brutnáku lékařského – zvyšuje elasticitu pokožky, zabraňuje ztrátě vlhkosti, sójový olej – zjemňuje, slunečnicový olej – vyhlazuje a posiluje, olej z makadamových ořechu – hydratuje a zvláčňuje, tekutý vosk ze semen jojoby – hydratuje, vyhlazuje.


Použití

Jednou denně (ideálně večer) po očištění si naneste 1 kapsli na pokožku obličeje, krku a dekoltu. Obsah 1 kapsle stačí na jedno použití. Pokožka je optimálně strukturovaná po 30 kapslích. Pro zachování výsledku doporučujeme následně aplikovat 1-2 kapsle jednou týdně. Při extrémně suché pleti aplikujte 1 kapsli ráno a 1 večer.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.