Kosmetika

Annemarie Börlind Anti-aging krémová maska 50 ml

Anti-aging krémová maska značky Annemarie Börlind vyhlazuje vrásky a vyživuje namáhanou pleť. Podporuje elasticitu, regeneruje a hydratuje. Zpevňuje kontury.

1 250
Ušetříte 19%

Původní cena:  1 550 Kč  ·  sleva 300 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1550 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Anti-aging krémová maska 50 ml

50148906

Úvod

Anti-aging krémová maska od Annemarie Börlind navrací pružnost a pevnost. Díky sečuánskému pepři zpevní kontury vašeho obličeje. Stačí 10–15 minut jednou až dvakrát týdně a maska nastartuje regeneraci, vyhladí vrásky a jemné linky. Výsledkem je hebká, zářivá pokožka s mladistvým vzhledem. Vhodná pro vegany.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • má liftingový efekt
  • redukuje vrásky
  • regeneruje a hydratuje

Složení

Bambucké máslo – hydratuje a zvláčňuje, olej z pistáciovníku – přispívá k omlazení pleti, stimuluje tvorbu kolagenu, regeneruje, tekutý vosk ze semen jojoby – hydratuje, vyhlazuje, hyaluronát sodný – zvlhčuje pokožku, extrakt ze sečuánského pepře – liftingový efekt, zjemňuje vrásky, růžový olej z třešně – vyhlazuje, posiluje.


Použití

Nanášejte na vyčištěnou pleť, vynechejte oblast kolem očí. Nechte působit 10–15 minut, následně jemně vmasírujte. Nesmývejte, maska se kompletně absorbuje do pokožky. Aplikujte 1 až 2krát týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.