Kosmetika

Annemarie Börlind Tužka na obočí Brown 1 g

Tužka na obočí v odstínu Brown od Annemarie Börlind vám pomůže snadno a rychle upravit obočí. Zvýrazňuje barvu, vyživuje a definuje tvar obočí. Veganské složení.

Varianty produktu
329
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Tužka na obočí Brown 1 g

50148929

Úvod

Tužka na obočí v odstínu Brown od Annemarie Börlind vám pomůže snadno a rychle upravit obočí. Zvýrazňuje barvu a definuje jeho tvar. Obsažené přírodní oleje z mangových semen a makadamie uhlazují jednotlivé řasy a vyživují je. Má integrovaný kartáček na druhém konci tužky, který v jednom kroku rovnoměrně roztírá barvu a rozčesává řasy. Veganská tužka na oči je středně měkká, proto se s ní snadno nalíčíte.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • definuje tvar obočí
  • rozčesává a uhlazuje řasy
  • vyživuje pomocí přírodních olejů

Použití

Vykreslete tužkou obočí a potom jej rozčešte kartáčkem na druhé straně.


Upozornění

HYDROGENATED JOJOBA OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM], HYDROGENATED COTTONSEED OIL, MANGIFERA INDICA SEED OIL [MANGO], EUPHORBIA CERIFERA CERA [CANDELILLA], MICA, GLYCERYL CAPRYLATE, COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA], MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, TOCOPHEROL, SILICA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], ASCORBYL PALMITATE, CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE], CI 77499 [IRON OXIDES], CI 77492 [IRON OXIDES], CI 77491 [IRON OXIDES]


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.