Kosmetika

Dado Sens Extroderm Intenzivní krém 50 ml

Značka: DADO SENS

Intenzivní krém Extroderm značky Dado Sens pečuje o extrémně suchou pokožku se sklony k podráždění či alergiím. Zvláční všechny části těla. Vhodný i pro děti.

535
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dado Sens Extroderm Intenzivní krém 50 ml

50148943

Úvod

Máte extrémně suchou pokožku, které k podráždění stačí jen málo? Nebo je snad vaše pleť náchylná na alergie? Intenzivní krém Extroderm od Dado Sens využijete nejen na ruce a obličej, ale také na další kritické partie jako například lokty, kolena, dekolt či krk. Okamžitě po aplikaci je pokožka klidnější a jemnější. Při pravidelném používání zůstává intenzivně hydratovaná a zvláčněná. Je vhodný nejen pro dospělé, ale i pro děti a miminka. Veganský produkt.

Hlavní vlastnosti:

  • posiluje ochrannou bariéru pokožky
  • předchází ztrátě vlhkosti
  • navrací pleti pružnost

Složení

Omega Komplex – vyživuje a zklidňuje, zabraňuje ztrátě vlhkosti, pantenol – regeneruje, zlepšuje elasticitu a váže vlhkost.


Použití

Aplikujte na očištěnou pokožku dle potřeby ráno a večer.


O značce

Společnost Dado Sens patří mezi tzv. Clean Beauty značky. Kromě toho, že jsou jejich produkty z přírodních složek vyrobené s ohledem na životní prostředí a udržitelnost, pyšní se také statusem dermokosmetiky. Vyhovují proto i osobám s citlivou či problematickou pokožkou. Netestují na zvířatech a většinu jejich produktů mohou používat vegani. Vysokou kvalitu výrobků Dado Sens dokládají četné certifikáty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.