Kosmetika

Dado Sens Extroderm šampon na suchou a atopickou pokožku 200 ml

Značka: DADO SENS

Šampon na suchou a atopickou pokožku Extroderm od Dado Sens čistí a zklidňuje pokožku hlavy se sklony k svědění. Přípravek je vhodný pro dospělé i děti.

319
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dado Sens Extroderm šampon na suchou a atopickou pokožku 200 ml

50148944

Úvod

Šupinky ve vlasech, pokožka hlavy se sklony k svědění – zní vám to povědomě? Udělejte za vším tečku s šamponem na suchou a atopickou pokožku Extroderm značky Dado Sens. Přípravek se postará nejen o váš komfort, ale i o krásu. Jemně čistí, zklidňuje podráždění a vyživuje, takže předchází dalšímu vysoušení. Vlasy jsou při pravidelném používání vyživené až ke konečkům. Navíc získají objem a hedvábný lesk.

Dermokosmetika pro všechny

Díky šetrnému složení je přípravek vhodný nejen pro dospělé, ale i malé děti a miminka. A jelikož je bez živočišných složek, potěší také vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • zklidňuje podráždění
  • zabraňuje vysoušení
  • dodává lesk a objem

Složení

Sůl z mrtvého moře – zmírňuje podráždění, jemné tenzidy – čistí bez vysoušení.


Použití

Vmasírujte do mokrých vlasů, nechte působit a poté opláchněte vlažnou vodou.


O značce

Společnost Dado Sens patří mezi tzv. Clean Beauty značky. Kromě toho, že jsou jejich produkty z přírodních složek vyrobené s ohledem na životní prostředí a udržitelnost, pyšní se také statusem dermokosmetiky. Vyhovují proto i osobám s citlivou či problematickou pokožkou. Netestují na zvířatech a většinu jejich produktů mohou používat vegani. Vysokou kvalitu výrobků Dado Sens dokládají četné certifikáty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.