Kosmetika

Dado Sens Purderm Čisticí tonikum na mastnou a problematickou pokožku 150 ml

Značka: DADO SENS

Čisticí tonikum na mastnou a problematickou pokožku Purderm od značky Dado Sens čistí do hloubky a podporuje pleť v regeneraci. Vyživuje a osvěžuje.

385
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dado Sens Purderm Čisticí tonikum na mastnou a problematickou pokožku 150 ml

50148947

Čisticí tonikum na mastnou a problematickou pokožku Purderm od značky DADO SENS je tu pro každého, koho trápí nadměrná tvorba mazu, pupínky či podráždění. Čistí do hloubky a zároveň pleť zklidňuje. Reguluje mazotok, uvolňuje ucpané póry a podporuje obnovu pleti.

Dado Sens Purderm Čisticí tonikum na mastnou a problematickou pokožku.

Čisticí tonikum z produktové linie PURDERM od certifikované přírodní dermokosmetiky DADO SENS výjimečně jemně ošetřuje a čistí problematickou pleť v každém věku.

Pravidelné používání tonika snižuje tvorbu bakterií, bojuje proti výskytu nedokonalostí, které jsou způsobeny nečistotami, a předchází tvorbě černých teček. Obsahuje sorbitol a jemné ovocné kyseliny, které zabezpečují pleti antimikrobiální ochranu. Zároveň obsažený komplex ingrediencí pleť uklidňuje a hydratuje.

Dado Sens Purderm Čisticí tonikum na mastnou a problematickou pokožku.

Dado Sens Purderm čisticí tonikum na mastnou a problematickou pokožku je účinným doplňkem při péči o pokožku se sklony k akné i pro citlivou pleť.

Každodenní čištění je vhodné pro ženy i muže s mastnou pokožkou. Muži mohou tonikum použít jako šetrnou alternativu vody po holení.

Hlavní složky

Jemné ovocné kyseliny

  • Zvyšují míru regenerace pokožky.
  • Zadržují v pokožce potřebnou vlhkost.

Sorbitol

  • Antimikrobiální ochrana.

Extrakt z kořene lékořice

• Napomáhá snižovat podráždění pleti.


Aplikace:

Kosmetický přípravek používejte ráno a večer na dočištění pleti. Pomocí tamponů nebo konečky prstů rovnoměrně poklepejte po tváři.

Následně aplikujte Normalizační krém z řady Purderm.

Aplikace. Dado Sens Purderm Čisticí tonikum na mastnou a problematickou pokožku

Složení:

Komplex ingrediencí složený z ovocných kyselin, farnesolu, zinku, sorbitolu a extraktu z kořene lékořice. Přípravek neobsahuje živočišné složky a tudíž je vhodný pro veganyBez barviv, parabenů a minerálních olejů.

Složení Dado Sens Hypersenzitivní Make-up. Vegan.
Složení Dado Sens Hypersenzitivní Make-up. Certified sustainable enterprice.
Složení Dado Sens Hypersenzitivní Make-up. Green brand.
Složení Dado Sens Hypersenzitivní Make-up. Eco Control.

Společnost Dado Sens patří mezi tzv. Clean Beauty značky. Kromě toho, že jsou jejich produkty z přírodních složek vyrobené s ohledem na životní prostředí a udržitelnost, pyšní se také statusem dermokosmetiky. Vyhovují proto i osobám s citlivou či problematickou pokožkou. Netestují na zvířatech a většinu jejich produktů mohou používat vegani. Vysokou kvalitu výrobků Dado Sens dokládají četné certifikáty.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.