Kosmetika

Dado Sens Intenzivní sérum na zarudlou pleť 50 ml

Značka: DADO SENS

Intenzivní sérum na zarudlou pleť od Dado Sens pečuje o pokožku se sklonem k červenání a podráždění. Redukuje nedokonalosti. Posiluje, hydratuje a osvěžuje.

565
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dado Sens Intenzivní sérum na zarudlou pleť 50 ml

50148948

Úvod

Intenzivní sérum na zarudlou pleť od Dado Sens je dělané na míru podrážděné, citlivé a hypersenzitivní pokožce, kterou trápí červenání. Obsahuje zklidňující přírodní složky, které pleť zjemňují, posilují její odolnost a poskytují jí hydrataci. Sérum má zároveň anti-aging vlastnosti, jelikož působí proti předčasnému stárnutí. Tento přípravek je bez živočišných složek, díky tomu ho mohou používat také vegani.

Hlavní vlastnosti:

  • zklidňuje podráždění pleti
  • redukuje zarudnutí
  • má příjemný chladivý efekt

Složení

Kořen sladkého dřívka – působí proti stárnutí pokožky, zklidňuje, aloe vera – redukuje podrážděné, červená řasa – posiluje, zmírňuje červenání.


Použití

Naneste pár kapek na obličej ráno a večer po očištění pleti. Následně aplikujte pleťovou emulzi na zarudlou pleť.


O značce

Společnost Dado Sens patří mezi tzv. Clean Beauty značky. Kromě toho, že jsou jejich produkty z přírodních složek vyrobené s ohledem na životní prostředí a udržitelnost, pyšní se také statusem dermokosmetiky. Vyhovují proto i osobám s citlivou či problematickou pokožkou. Netestují na zvířatech a většinu jejich produktů mohou používat vegani. Vysokou kvalitu výrobků Dado Sens dokládají četné certifikáty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.