Kosmetika

Dado Sens Sun Opalovací krém pro děti SPF 30 125 ml

Značka: DADO SENS

Opalovací krém pro děti Sun s ochranným faktorem SPF 30 značky Dado Sens poskytuje vysokou ochranu během koupání a slunění. Vhodný na suchou či citlivou pleť.

539
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dado Sens Sun Opalovací krém pro děti SPF 30 125 ml

50148953

Úvod

Jak ochránit děti během letních radovánek? Opalovací krém pro děti Sun značky Dado Sens nabízí vysokou ochranu SPF 30. A to nejen, když si děti hrají na zahradě. Ale i když jsou zrovna ve vodě. Krém je totiž voděodolný. Jedná se o šetrnou dermokosmetiku, krém tak můžete použít na citlivou pokožku se sklony k ekzémům. Tento přípravek je bez živočišných složek, díky tomu ho mohou používat také vegani.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje vysokou ochranu před sluncem, SPF 30
  • regeneruje a hydratuje
  • voděodolné složení

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje. Vyhněte se kontaktu s očima. Kdyby k němu došlo, oči pečlivě vypláchněte čistou vodou.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


O značce

Společnost Dado Sens patří mezi tzv. Clean Beauty značky. Kromě toho, že jsou jejich produkty z přírodních složek vyrobené s ohledem na životní prostředí a udržitelnost, pyšní se také statusem dermokosmetiky. Vyhovují proto i osobám s citlivou či problematickou pokožkou. Netestují na zvířatech a většinu jejich produktů mohou používat vegani. Vysokou kvalitu výrobků Dado Sens dokládají četné certifikáty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.