Kosmetika

Dado Sens Ectoin Anti-aging fluid 50 ml

Značka: DADO SENS

Anti-aging fluid Ectoin značky Dado Sens vypíná pokožku a vyhlazuje vrásky. Dodává svěží, mladistvý vzhled. Intenzivně hydratuje. Nedráždí citlivou pleť.

869
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dado Sens Ectoin Anti-aging fluid 50 ml

50148955

Úvod

Anti-aging fluid Ectoin značky Dado Sens obsahuje přírodní látku ektoin. Jedná se o aminokyselinu z bakterií mořské soli. Zabraňuje ztrátě vody, vyživuje a redukuje známky stárnutí. Dopřejte si ho v koncentrované podobě! Přípravek dodává pokožce mladistvý vzhled, vypíná ji a vyhlazuje linky. Anti-aging fluid je díky šetrnému složení vhodný i pro citlivou pleť se sklony k podráždění, zarudnutí či pupínkům. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • redukuje známky stárnutí
  • zpevňuje a vyhlazuje

Složení

Ektoin – vyhlazuje vrásky, ceramidy – posilují ochrannou bariéru pokožky, zadržují vlhkost, datle loučná – zvyšuje hustotu pokožky, zpevňuje.


Použití

Fluid jemně a rovnoměrně nanášejte ráno a večer na očištěný obličej.


O značce

Společnost Dado Sens patří mezi tzv. Clean Beauty značky. Kromě toho, že jsou jejich produkty z přírodních složek vyrobené s ohledem na životní prostředí a udržitelnost, pyšní se také statusem dermokosmetiky. Vyhovují proto i osobám s citlivou či problematickou pokožkou. Netestují na zvířatech a většinu jejich produktů mohou používat vegani. Vysokou kvalitu výrobků Dado Sens dokládají četné certifikáty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.