Kosmetika

Dado Sens Dekor Hypersenzitivní řasenka Black 10 ml

Značka: DADO SENS

Hypersenzitivní řasenky Dekor Black od značky Dado Sens přirozeně prodlužuje a zahušťuje řasy. Zvýrazňuje jejich barvu. Dodává očím uhrančivý pohled.

385
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dado Sens Dekor Hypersenzitivní řasenka Black 10 ml

50148960

Úvod

Hypersenzitivní řasenka Dekor Black od značky Dado Sens přirozeně prodlužuje a zahušťuje řasy. Díky speciálnímu kartáčku perfektně odděluje řasy a zvýrazňuje jejich barvu. Dodává očím uhrančivý pohled. Obsahuje přírodní extrakty a oleje, které pěst řasy a vyživují je. Vhodná také pro nositelky kontaktních čoček. Dermatologicky testována.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale zvýrazňuje řasy
  • prodlužuje a zahušťuje
  • s přírodními extrakty a oleji

Složení

Jojobový olej – vyživuje řasy, ricinový olej – zpevňuje řasy, kaméliový olej – hydratuje a posiluje, extrakt z bambusu – zanechává leské a hebké řasy.


O značce

Společnost Dado Sens patří mezi tzv. Clean Beauty značky. Kromě toho, že jsou jejich produkty z přírodních složek vyrobené s ohledem na životní prostředí a udržitelnost, pyšní se také statusem dermokosmetiky. Vyhovují proto i osobám s citlivou či problematickou pokožkou. Netestují na zvířatech a většinu jejich produktů mohou používat vegani. Vysokou kvalitu výrobků Dado Sens dokládají četné certifikáty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.