Kosmetika

Sodasan Tuhé mýdlo na ruce a tělo 100 g

Značka: SODASAN

Tuhé mýdlo na ruce a tělo od Sodasan využijete na osobní hygienu nebo k praní prádla. Jádrové mýdlo je vhodné i pro velmi citlivou pokožku. Přírodní výrobek.

69
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Tuhé mýdlo na ruce a tělo 100 g

50148618

Úvod

Tuhé mýdlo na ruce a tělo od certifikované značky Sodasan využijete hned v několika situacích. Na umyvadle zastane roli klasického mýdla na ruce. Dále po něm můžete sáhnout při každodenní očistě těla. A při ručním praní prádla odstraní i odolné skvrny. Navíc, pokud ho nastrouháte, promění se v přísadu do domácího prášku na praní. A všechnu dřinu za vás udělá pračka. Jádrové mýdlo je jemné, ale přesto účinné. A nedráždí citlivou pleť. Vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • neobsahuje parfemaci
  • nedráždí citlivou pokožku se sklony k alergiím
  • vyrobené z rostlinných olejů

Použití

Aplikujte na vlhkou pokožku a rozetřete tak, abyste vytvořili pěnu. Poté důkladně opláchněte vodou.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup během získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Výrobky Sodasan neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.