Zdravotnické prostředky

Salt House Mast na lupénku 75 ml

Značka: SALT HOUSE

Salt House Mast na lupénku je zdravotnický prostředek k léčbě a úlevě od typických příznaků zvýšené šupinatosti, suché a zarudlé kůže (např. lupénky).

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Salt House získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

269
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Salt House Mast na lupénku 75 ml

50148235

Úvod

Salt House Dead Sea Therapy Psoriasis je zdravotnický prostředek k léčbě a úlevě od typických příznaků zvýšené šupinatosti, suché a zarudlé kůže (např. lupénky). Snižuje zarudnutí způsobené šupinatěním a suchostí kůže. Obsahuje sůl z Mrtvého moře, která má zklidňující účinky a jejíž účinnou složkou je mimo jiné chlorid hořečnatý. Ten pomáhá vázat vlhkost v pokožce a působit proti vysušování pokožky, zarudnutí pleti a tím způsobenému svědění. V masti dále naleznete zvlhčující látky, jako je močovina a glycerin, doplněné výtažky z kadidla (boswelové kyseliny) a ďáblova drápu a konopný a slunečnicový olej na zjemnění pokožky. Mast pomáhá obnovit bariérovou funkci pokožky, chrání před ztrátou vlhkosti a zabraňuje a působí proti tvorbě nových lupů.

Hlavní vlastnosti:

  • mast na projevy lupénky
  • zklidňuje pokožku, mírní podráždění, ulevuje od svědění
  • dlouhodobě hydratuje a zvlhčuje

Složení

Voda, 1,2-butandiol/diester s kyselinou oktanovou a dekanovou, dexpanthenol, cetylalkohol, glycerolmonostearát, močovina, glycerol, chlorid hořečnatý z Mrtvého moře, 1,1′-oxydi-2-propanol, cetylricinoleát, makrogollauryléter, cetearylové estery mastných kyselin olivového oleje, sorbitanové estery mastných kyselin olivového oleje, sůl z Mrtvého moře, karagenan, extrakt z kadidla, extrakt z ďáblova drápu, konopný olej, propylenglykol, n-undekan, mentyllaktát, xantanová guma, tridekan, butan-1,3-diol, pentan-1,2-diol, fenoxyethanol, benzylalkohol, all-rac-alfa-tokoferol, ethylhexylglycerol, fosfatidylcholin, thiokyanát sodný, kyselina mléčná, kyselina hydroxyfenylpropamidobenzoová, benzoan sodný, askorbylpalmitát, slunečnicový olej.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.