Drogerie

Sodasan Prostředek na nádobí Pomeranč a Vilín Hamamelis 1000 ml

Značka: SODASAN

Prostředek na nádobí s pomerančem a vilínem od Sodasan zbaví nádobí nečistot, zaschlého jídla a mastnoty. Zanechává jemné a hebké ruce bez vysušení.

149
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Prostředek na nádobí Pomeranč a Vilín Hamamelis 1000 ml

50148600

Úvod

Hledáte prostředek na nádobí, který by byl účinný a zároveň šetrný? Přírodní prostředek na nádobí s pomerančem a vilínem od certifikované značky Sodasan je ten pravý. Byl vyvinutý s ohledem na citlivou pokožku a také dermatologicky testován. Obsahuje vilín, který regeneruje namáhanou pleť. S tímto přípravkem docílíte čistého nádobí se zářivým leskem. Poradí si i se zaschlým jídlem či odolnou mastnotou. Lze používat na porcelán a choulostivé sady příborů.  

Hlavní vlastnosti:

  • zbaví nečistot a dodá lesk
  • díky vilínu chrání pokožku před vysoušením
  • voní po pomerančích

Upozornění

Může způsobit vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.

 


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Výrobky Sodasan neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.