Drogerie

Sodasan Tekutý písek 500 ml

Značka: SODASAN

Tekutý písek od Sodasan vyčistí kovové i nekovové předměty od odolných nečistot, připálenin a mastnoty. Nepoškozuje materiál. Je ohleduplný k citlivé pokožce.

99
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Tekutý písek 500 ml

50148606

Úvod

Tekutý písek od Sodasan využijete na čištění tvrdých povrchů od odolných nečistot. Obsahuje uhličitan vápenatý, který čistí kovové i nekovové předměty bez poškození materiálu. Dále v přípravku najdete jedlou sodu, která odmašťuje a neutralizuje zápach. Přípravek si poradí s připáleninami na hrncích, nečistotami na sporácích i zbytky jídla na nerezu, smaltu nebo keramice. Ať už se potýkáte s jakkoliv odolnou špínou, tekutý písek s ní zatočí.

Hlavní vlastnosti:

  • důkladně čistí odolné nečistoty a připáleniny
  • nezanechává škrábance
  • šetrný k citlivé pokožce

Použití

Naneste přímo na znečištěné místo nebo na hadr. Důkladně rozetřete a poté opláchněte.


Upozornění

Může způsobit vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Tyto výrobky neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.